Skip to main content
  • Bedrijf en overheid werkzaamheden Hilvarenbeek
  • Graven van een blusvijver

Bedrijf en overheid

Grote infrastructurele projecten zoals de aanleg van snelwegen, parken of woonwijken vragen doorgaans om groot materieel. Denk aan graafmachines, kranen of verschillende andere machines die helpen bij het graven of transporteren van grond of andere materialen. De overheid en het bedrijfsleven schakelen hiervoor vaak particuliere bedrijven in. Voor dit soort flinke klussen bent u bij Grondverzet- en Transportbedrijf Donders bv aan het juiste adres. Wij kunnen inmiddels bogen op een groot aantal opdrachten voor diverse bedrijven en gemeentes in de omgeving van het Noord-Brabantse Esbeek en Hilvarenbeek. Benieuwd wat wij zoal voor u kunnen betekenen? Hieronder vertellen wij u graag meer over onze werkzaamheden.

Soorten werkzaamheden

Grondverzet- en transport voor overheidswerkzaamheden of het bedrijfsleven bestaat uit een aantal verschillende onderdelen. Zoals we al zeiden worden onze diensten vaak gebruikt wanneer er infrastructurele werkzaamheden plaatsvinden. Ook het aanleggen van trottoirs, wegen, het voorzien van stenen en grond kunt u aan ons overlaten. Onder onze infrastructurele werkzaamheden vallen bovendien de reparatie en het onderhoud van diverse rioleringssystemen.

Bijzondere projecten
Bijzondere partners waar Donders bv voor heeft mogen werken zijn de dierentuinen Dierenrijk en Safaripark Beekse Bergen, waar wij diverse dierenverblijven hebben aangelegd en voorzien van passend straatwerk. Ook mochten wij voor diverse gemeentes en plaatsen in en rondom de gemeente Hilvarenbeek straatwerk uitvoeren en bouwlocaties bouwrijp maken.

Aanvullende mogelijkheden

Tevens beschikt Grondverzet- en Transportbedrijf Donders bv sinds een aantal jaar over een eigen grondbank en milieustraat. Met name voor gemeentes of andere overheden een interessante optie. Zo hebben onze afgegraven grond bij een project in eigen beheer. Deze grond kunnen wij vervolgens weer gebruiken voor andere werkzaamheden. Tevens kunt u als gemeente of bedrijf uw afgegraven grond in onze grondbank voor een bepaalde tijd veilig opslaan. In onze eigen milieustraat kunt u bovendien terecht om uw afval te storten. Dit kan zowel voor particulieren als gemeentes en bedrijven. Dankzij onze geijkte weegbrug kunnen wij u nog beter helpen met het innemen van grond en verschillende soorten afval: van ijzer tot plantenmateriaal of restafval.

Neem vrijblijvend contact op

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, heeft Donders bv ruime ervaring in de grondverzet- en transportwereld. Dit houdt in dat wij niet alleen de juiste materialen, maar ook de ervaring, kennis en kunde in huis hebben. Wij denken graag met u mee in mogelijkheden en oplossingen. Neem contact met ons op via het online contactformulier en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte op!
Containerverhuur Esbeek
Een vijver graven
Grondverzet
Diverse sierbestratingen