Skip to main content
  • Donders en alle mini graafmachines
  • Werkzaamheden in Knegsel

Containerverhuur

Wanneer u bezig bent met het bouwen of verbouwen van uw pand, komt er uiteraard puin en bouwafval vrij. Dit moet ergens blijven. Voor veel particulieren en bedrijven is het huren van een containerverhuur een goede oplossing. Zo kunt u in één keer al uw bouwafval kwijt. Ook wanneer u bezig bent met het renoveren van uw tuin kunt u gebruikmaken van onze containerverhuur om uw afval kwijt te kunnen. Meer weten over deze service en wat wij mogelijk voor u kunnen betekenen? Lees hieronder meer over containerverhuur door Donders bv en bel vandaag nog om via ons een of meerdere containers te huren.

Containerverhuur als particulier of bedrijf

Als zzp’er in de bouw is het begrijpelijk dat u niet altijd beschikt over een container om uw afval in kwijt te kunnen. Ook grotere bouwbedrijven huren steeds vaker een container van een extern bedrijf in. Dit is goedkoper en een stuk efficiënter. Er hoeft immers geen vrachtwagen aangekocht te worden die de container ook kan vervoeren. Bij Donders bv beschikken wij wél over alle transportmogelijkheden om de container tot aan uw voordeur te brengen. U kunt een of meerdere van onze containers voor een dag of meerdere dagen huren. Nadat uw werkzaamheden uitgevoerd zijn, komen wij de container vervolgens weer ophalen en legen.

Verwerking van afval

Ook voor het verwerken en afvoeren van het afval in de containers hoeft u zich geen zorgen te maken: dankzij onze milieustraat en verdere verwerking op onze werf, kunnen wij het afval, puin of andere afvalstoffen snel verwerken, opslaan of afvoeren. Zo hoeft u ook niet nog eens een ander bedrijf in te schakelen om het afval op te halen of te verwerken. Uiteraard is dit een kwestie van maatwerk, wanneer u onze containers huurt zullen wij dit punt altijd met u communiceren.

Welke container heb ik nodig?

Om de juiste container te huren is het belangrijk om allereerst een goed beeld te hebben van de werkzaamheden. Hoeveel puin of afval denkt u af te moeten voeren en wilt u een of meerdere containers? Wanneer u het lastig vindt om dit soort vragen te beantwoorden, kunnen wij u hiermee helpen. Onze medewerkers hebben met genoeg kennis van zaken en de nodige ervaring op zak vaak een helder beeld van de werkzaamheden.

Contact en informatie

Een container inhuren is al met één telefoontje geregeld door te bellen naar 013-5041224. Ook kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of de vestiging in Esbeek bezoeken. Onze vakmensen helpen u graag bij uw klus. Of dat nu voor bouw, verbouw of sloop is: met een container van Donders bv hoeft u zich geen zorgen te maken over het afval van uw klus.

Kantoor van Donders in Esbeek
Een blusvijver graven
Mini graafmachines aan het werk
Sierbestrating showtuin