• Grondstoffen
 • Natuurbegraafplaats

Grondstoffen

Wanneer men grote werkzaamheden uitvoert is er voldoende materiaal nodig. Zeker bij infrastructurele werkzaamheden of klussen bij een bedrijf. De juiste grondstoffen zijn hiervoor noodzakelijk. Dankzij onze uitgebreide opslag kunt u bij ons terecht voor een groot aanbod verschillende soorten grondstoffen. U kunt, in overleg, deze grondstoffen bij u thuis of bij uw bouwproject af laten leveren, Donders bv beschikt immers over het juiste transport. Meer weten over de verschillende oplossingen die wij bieden voor het leveren van grondstoffen? Mogelijk kan Donders bv iets voor u en uw bedrijf betekenen. Lees hieronder meer over de opties. Ook leveren wij in big bags.

Grondstoffen voor particulieren

Wist u dat de grondstoffen van Donders bv ook voor particulieren beschikbaar zijn? Zo vindt u bij ons een breed aanbod verschillende soorten materialen. Handig wanneer u een tuin aanlegt en een grote hoeveelheid zwarte grond nodig hebt. Of wat te denken van een bepaald siergrind of split om uw paden of tuin mee te bedekken? In overleg met onze medewerkers kunt u ervoor kiezen om de grondstoffen zelf op te halen of door ons af te laten leveren bij u thuis.

Grondstoffen voor bedrijven

Bij Donders bv hebben we al verschillende aannemers en andere (bouw)bedrijven mogen voorzien van een groot volume grondstoffen. Deze worden doorgaans gebruikt bij de bouw van huizen of aanleg van parken en tuinen. Met een eigen werf op het terrein kunt u ervoor kiezen om de grondstoffen zelf op te komen halen met uw eigen voertuigen. Heeft u niet de juiste transportmogelijkheden? Dan kunt u er bovendien voor kiezen om ook uw grondstoffen voor uw bedrijf naar de bouwlocatie te brengen.

Grondstoffen voor overheidswerken en infrastructuur

Tot slot is er de overheid die gebruikmaakt van onze diensten. Zeker als het gaat om het aanleggen van overheidswerken (waaronder infrastructuur) zijn grote hoeveelheden asfalt, beton, metselzand of grind nodig. Donders bv heeft deze materialen in grote volumes beschikbaar. Ook is het mogelijk om grond die over is bij dit soort projecten bij ons op te laten slaan in onze ‘grondbank’. Hier worden uw grondstoffen op een veilige manier ondergebracht en gekeurd, zodat u het materiaal op een later tijdstip kunt (her)gebruiken.

Soorten grondstoffen

Door de jaren heen heeft Donders bv verschillende soorten grondstoffen mogen verkopen aan de particuliere en bedrijfswereld. Hieronder heeft u een overzicht van de verschillende grondstoffen die wij standaard op de werf op voorraad hebben.

 • Metselzand (grof)
 • Zakken cement (Portland en Metsel)
 • Voegzand (geel, fijn metselzand) Let op = Uit assortiment !
 • Vloerenzand (voor smeervloeren tot +/- 8 cm)
 • Grindzand (beton)
 • Straat- / Ophoogzand
 • Grind (8/16 mm)
 • Zwarte Grond
 • Menggranulaat 0/31,5 (gebroken puin)
 • Menggranulaat 0/16 (gebroken puin)
 • Brekerzand
 • Grijze Ardenner split (korrelgrootte: 7/14 mm)

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de verschillende grondstoffen in ons assortiment en de kosten ervan? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij bekijken graag wat de mogelijkheden zijn. Ook als u een bepaalde grondstof zoekt die wij niet standaard leveren, kunnen wij wellicht aan deze soort komen.
Grondverzet Esbeek
Blusvijver noord-brabant
Graven Esbeek
Sierbestrating Dondersgrondverzet Esbeek

Interesse? Neem contact op
Heeft u interesse om uw grondverzet, transport, aanleg, opruiming, of juist sloopwerkzaamheden door ons uit te laten voeren? Bezoek dan onze vestiging op het bedrijventerrein ‘De Mierbeek’ in het Brabantse Esbeek. Hier kunt u terecht voor vragen. Bellen of mailen kan eveneens door te bellen met 013 – 504 12 24 of mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Maandag
08:00 - 17:30 uur
Dinsdag
08:00 - 17:30 uur
Woensdag
08:00 - 17:30 uur
Donderdag
08:00 - 17:30 uur
Vrijdag
08:00 - 17:30 uur
Zaterdag
08:00 - 14:00 uur
Zondag
Gesloten


Grondverzet- en Transportbedrijf Donders bv
Notelstraat 56
5085 EV Esbeek
T: 013 - 504 12 24
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © dondersgrondverzet.nl | Website gerealiseerd door: 
Van Laarhoven Websites