Hebt u afval dat niet past of mag in de grijze of groene container? Dan kunt u terecht in de milieustraat van Grondverzet- en Transportbedrijf Donders bv. De milieustraat bestaat uit diverse containers en stortvakken waar u zelf uw afval in plaatst. Hebt u hulp of advies nodig dan is er altijd ervaren personeel dat u graag te woord staat.  

Welk afval?
Sinds maart 2013 is de milieustraat voorzien van een geijkte weegbrug. Dit betekent voor u dat wij u nog beter van dienst kunnen zijn als het gaat om het innemen van grond en diversen soorten afval. Zo kunt u in de milieustraat niet alleen terecht met bouw- en sloopaval maar ook met sloophout, snoeihout, riet, puin, bielzen / geïmpregneerd hout, glas en "huisraad".  Tevens kunt u zwarte/gemengde grond of graszoden komen storten. 

Kosten?
IJzer en papier zijn gratis af te leveren in de milieustraat. Voor overige soorten afval worden kosten gerekend. De hoogte van het bedrag hangt af van welk soort afval u inlevert en de hoeveelheid.    U kunt bij ons zowel via de pin als contant betalen. 

Inleveren van asbest, autobanden, verf- en of oplosmiddelen is helaas niet mogelijk!

Hebt u vragen of wilt u precies weten welk afval u langs kunt brengen neem dan contact op.
Bel 013 – 504 12 24 of stuur een
e-mail.

Kom eens een kijkje nemen in onze vernieuwde sierbestrating showtuin!