Skip to main content
  • Milieustraat Noord-Brabant
  • Milieustraat zakelijk

Milieustraat

Een onderdeel van de service die Grondverzet- en Transportbedrijf Donders bv levert is de milieustraat. Sinds een aantal jaar beschikken wij over een uitgebreide milieustraat waar verschillende instanties, bedrijven en zelfs particulieren hun afval naartoe mogen brengen. Het afval dat niet in de grijze of groene container mag, kan dan bij ons ingeleverd worden. Onze milieustraat is voorzien van een geijkte weegbrug, om het juiste aantal tonnage van uw afval aan te geven. De milieustraat van Donders bv is onderverdeeld in verschillende afvalsoorten. Zo wordt het afval op een verantwoordelijke manier in onze milieustraat gescheiden. Of dat nu bedrijfsafval of huisafval is: hieronder leest u meer over de verschillende mogelijkheden om van onze milieustraat gebruik te maken.

Milieustraat voor particulieren

Particulier afval voor de milieustraat bestaat doorgaans uit verschillend materialen. Zoals huisafval en/of sloophout. Naast het gebruikelijke huisafval kunt u bij de milieustraat van Donders bv ook terecht om tuinafval zoals gesnoeide takken, bladeren, zwarte of gemengde grond en graszoden te storten.  Verder is het storten van steenpuin of ander bouwafval mogelijk.

Milieustraat voor bedrijven

Bedrijven hebben vaak ander soort afval dan de particulier. Denk aan verpakkingsmaterialen, veel plastic en papier of metaal. Ook hiervoor kunt u terecht op onze milieustraat met geijkte weegbrug. Als u op zoek bent naar een plek om uw bouw- en sloopafval te storten, kunt u in onze milieustraat terecht. Wanneer u als bedrijf op zoek bent naar een plek om uw afval in een groot volume te storten kunt u in overleg in onze milieustraat uw afval komen storten. Dit kan u gewoon met een kar of aanhanger kiepen in het desbetreffende vak.

Let op: Het is niet toegestaan om asbest, autobanden, verf- en of oplosmiddelen bij ons in te leveren. Dit afval dient bij een speciaal inzamelpunt ingeleverd te worden of, in het geval van asbest, door een gespecialiseerd bedrijf te worden verwijderd en afgevoerd. Hierover vindt u meer informatie op de website van uw eigen gemeente.

Milieustraat overheid

Wanneer infrastructurele werkzaamheden voor de overheid worden uitgevoerd, blijft er vaak overtollige grond en zand over. Donders bv beschikt speciaal hiervoor over een grondbank. Hier wordt de overtollige grond voor een door u vastgestelde tijd opgeslagen volgens het BRL 9335 protocol. Zodat u deze op een later tijdstip kunt (her)gebruiken.
Meer weten over onze services of wat voor afval u bij ons kunt storten? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 013 – 504 12 24 of een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Grondverzet Esbeek
Dondersgrondverzet Esbeek
Grondverzet