Skip to main content
  • Meerdere mini graafmachines
  • Project natuurbegraafplaats realiseren
  • Een steentrailer aan het werk
  • Donders Grondverzet particulier en overheid

Over Donders

Grondverzet- en Transportbedrijf Donders bv in het Noord-Brabantse Esbeek is een gerenommeerd bedrijf met vele jaren ervaring in de transport- en grondverzetwereld. Inmiddels is Donders bv ruim tien jaar in Esbeek gevestigd, nadat het bedrijf vanuit Diessen verhuisde naar de huidige locatie. Zo kreeg Donders bv meer ruimte om de activiteiten uit te breiden. Inmiddels voert het bedrijf zowel voor particulieren als voor het bedrijfsleven en overheid verschillende klussen uit. Grondverzet- en Transportbedrijf Donders B.V. is dan ook gespecialiseerd in de aanleg, onderhoud en renovatie van (ondergrondse) infrastructuren, waaronder wegen, bestrating of rioleringen.

Geen klus te groot

Dankzij een uitgebreid machine- en voertuigenpark is het mogelijk om zowel de grote als kleine werkzaamheden uit te voeren. Denk daarbij aan verschillende soorten vrachtwagens, shovels (ook wel loaders genoemd), trekkers, kranen of graafmachines. Met behendige en ervaren werknemers achter het stuur, weet u zeker dat u te maken heeft met vakmensen die het werk op een zorgvuldige en professionele manier uitvoeren.

De grondbank

Uniek aan Donders bv is onze grondbank. Dit is een plek waar we afgevoerde grond kunnen innemen. U kunt als bedrijf, particulier of overheidsinstantie uw grond komen storten, en weer goedgekeurde zwarte grond afhalen. 

Ervaring in diverse projecten

Wij hebben dankzij onze werkzaamheden een breed portfolio opgebouwd met diverse klussen, van de bestrating van dierenverblijven in dierentuinen tot het aanleggen van vijvers of trampolinekuilen voor particulieren. Inmiddels hebben wij voor diverse gemeentes infrastructurele werken mogen uitvoeren.
Grondverzet Esbeek
Donders Blusvijver
dondersgrondverzet
Sierbestrating