• Meerdere mini graafmachines
  • Project natuurbegraafplaats realiseren
  • Een steentrailer aan het werk
  • Donders Grondverzet particulier en overheid

Over Donders

Grondverzet- en Transportbedrijf Donders bv in het Noord-Brabantse Esbeek is een gerenommeerd bedrijf met vele jaren ervaring in de transport- en grondverzetwereld. Inmiddels is Donders bv ruim tien jaar in Esbeek gevestigd, nadat het bedrijf vanuit Diessen verhuisde naar de huidige locatie. Zo kreeg Donders bv meer ruimte om de activiteiten uit te breiden. Inmiddels voert het bedrijf zowel voor particulieren als voor het bedrijfsleven en overheid verschillende klussen uit. Grondverzet- en Transportbedrijf Donders B.V. is dan ook gespecialiseerd in de aanleg, onderhoud en renovatie van (ondergrondse) infrastructuren, waaronder wegen, bestrating of rioleringen.

Geen klus te groot

Dankzij een uitgebreid machine- en voertuigenpark is het mogelijk om zowel de grote als kleine werkzaamheden uit te voeren. Denk daarbij aan verschillende soorten vrachtwagens, shovels (ook wel loaders genoemd), trekkers, kranen of graafmachines. Met behendige en ervaren werknemers achter het stuur, weet u zeker dat u te maken heeft met vakmensen die het werk op een zorgvuldige en professionele manier uitvoeren.

De grondbank

Uniek aan Donders bv is onze grondbank. Dit is een plek waar we afgevoerde grondsoorten kunnen innemen. Ook als bedrijf, particulier of overheidsinstantie kunt u uw grond komen storten, en weer goedgekeurde zwarte grond afhalen. Onze grondbank biedt voor zowel gemeentes als bedrijven een mooie uitkomst om hun overtollige grond af te voeren.

Ervaring in diverse projecten

Wij hebben dankzij onze werkzaamheden een breed portfolio opgebouwd met diverse klussen, van de bestrating van dierenverblijven in dierentuinen tot het aanleggen van vijvers of trampolinekuilen voor particulieren. Inmiddels hebben wij voor diverse gemeentes infrastructurele werken mogen uitvoeren.
Grondverzet Esbeek
Donders Blusvijver
dondersgrondverzet
Sierbestrating

Interesse? Neem contact op
Heeft u interesse om uw grondverzet, transport, aanleg, opruiming, of juist sloopwerkzaamheden door ons uit te laten voeren? Bezoek dan onze vestiging op het bedrijventerrein ‘De Mierbeek’ in het Brabantse Esbeek. Hier kunt u terecht voor vragen. Bellen of mailen kan eveneens door te bellen met 013 – 504 12 24 of mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Maandag
08:00 - 17:30 uur
Dinsdag
08:00 - 17:30 uur
Woensdag
08:00 - 17:30 uur
Donderdag
08:00 - 17:30 uur
Vrijdag
08:00 - 17:30 uur
Zaterdag
08:00 - 14:00 uur
Zondag
Gesloten


Grondverzet- en Transportbedrijf Donders bv
Notelstraat 56
5085 EV Esbeek
T: 013 - 504 12 24
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © dondersgrondverzet.nl | Website gerealiseerd door: 
Van Laarhoven Websites