Skip to main content
  • Natuurbegraafplaats Project
  • Donders Machines

Particulier

Wanneer u als particulier een huis of pand gaat verbouwen of een tuin opnieuw aanlegt, kunt u vaak een extra handje gebruiken. Een (grote) afvalcontainer, materiaal voor sierbestrating in uw tuin of een plek om het afval te lozen: bij Grondverzet- en Transportbedrijf Donders bv bent u aan het juiste adres. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden voor particulieren? Hieronder leest u meer over de service die wij aanbieden. Mogelijk kunnen wij nu of in de toekomst iets voor u betekenen.

Werkzaamheden voor de particulier

Als particulier is het mogelijk om voor een breed aantal opties een grondverzetbedrijf in te schakelen. Vaak denken we dan aan groot geschut en grote klussen, bijvoorbeeld het uitgraven van kuilen (voor een vijver of trampoline), het verwijderen van bomen of het afgraven van funderingen. Toch kunt u als particulier de diensten van een grondverzetbedrijf ook inzetten voor het aanleggen van een tuin of juist het verwijderen van grind of oude terrastegels. Ook wanneer u met een overschot aan materiaal zit zoals zand of grind kunt u dit door ons af laten voeren. Wij zorgen dat dit op een kundige manier gebeurt, waardoor u en uw omgeving hier zo min mogelijk last van gaan hebben.

De juiste machines voor particulier grondverzet

Om uw wensen als particulier te realiseren hebben we bij Grondverzet- en Transportbedrijf Donders bv de beschikking over een groot assortiment machines en voertuigen waarmee wij uw klus kunnen klaren. Zo vindt u in ons machinepark verschillende soorten graafmachines, loaders (ook wel shovels genoemd), kranen, vrachtwagens en trailers. Al dit materiaal is gecertificeerd voor de klus en wordt goed onderhouden. Kortom: met hulp van ons materieel is geen enkele klus te zwaar. Wilt u bomen uitdoen, vervoeren en klein maken? Geen probleem met onze vrachtwagens en kranen. Bent u van plan om een nieuw zwembad, plas of vijver te graven? Dan staan onze machines voor u klaar.

Grond en ruimte

Dankzij een uitbreiding van ons terrein hebben we een aantal jaar geleden bovendien onze grondbank kunnen vergroten. Hier worden verschillende soorten grond veilig opgeslagen die wij ergens anders hebben weggegraven of hebben opgehaald. Op die manier kunnen we zowel het graafwerk, het transport en de opslag in eigen beheer houden. Alles op één plek en bij één bedrijf.

Een grondverzet- of transportbedrijf inschakelen

Wilt u op een vakkundige manier een grote hoeveelheid grond verzetten, een nieuwe vijver uit laten graven of grondsoorten laten afvoeren? Dan is het een verstandige keuze om contact met ons op te nemen. Onze werknemers staan graag voor u klaar om u te voorzien van advies en de juiste aanpak bij het type werkzaamheden. Zo krijgt u van ons een reëel en passende offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte bij ons aan voor uw werkzaamheden.
Grondverzet Donders ingang
Blusvijver
Graafmachines Esbeek
Dondersgrondverzet Esbeek sierbestrating