Skip to main content
 • Sierbestrating Donders

Sierbestrating

Sierbestrating bestaat er in vele soorten en maten. Of het nu gaat om een strak terras of een mooie, rechte stoep: het is belangrijk dat een goede sierbestrating wordt uitgevoerd met kwaliteitsmaterialen. Hierbij kunt u denken aan verschillende soorten steen: van baksteen, tot tegels en zelfs natuursteen. Donders bv heeft zich gespecialiseerd in alles wat met grond en transport te maken heeft. Hierdoor wordt de herbestrating van uw tuin of terras een klus die u eventueel zelf aan kunt leggen met, mocht u dat wensen, onze hulp. Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van sierbestrating? Lees er hieronder meer over.

Sierbestrating voor particulieren en bedrijven

Doordat wij bij Donders bv gewend zijn om met grote volumes te werken, bieden wij onze sierbestrating voor zowel particulieren als het bedrijfsleven aan. In de showtuin op onze werf kunt u de verschillende soorten stenen, tegels en blokken bekijken en met elkaar vergelijken. Ook geven wij hier een voorproefje hoe u de bestrating aan kunt leggen. Of het nu gaat voor een (her)inrichting van een tuin als particulier of het voorzien van sierbestrating van een nieuwe woonwijk door een aannemer: bij Donders bv vindt u een groot assortiment, speciaal voor de bouwsector. Op zoek naar een altijdgroen gazon waar u geen omkijken naar heeft? Dan hebben wij voor u kunstgrassen in ons assortiment.

Wat voor sierbestrating bieden we aan?

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Hieronder geven wij u alvast een voorproefje:

 • Betonnen straatklinkers
 • Trommelstenen in diversen uitvoeringen en kleuren
 • Betontegels in diversen uitvoeringen
 • Keramiektegels
 • Gebakken bestrating
 • Natuursteen
 • Stapelblokken in diversen afmetingen en kleuren
 • Opsluitbanden op voorraad
 • Grijze Ardennersplit (7/14mm)
 • Zakken inveegsplit (basalt)
 • Kunstgras

Sierbestrating laten aanleggen

Wanneer u zelf geen tijd of ervaring heeft in de complete aanleg van bestrating kunt u dit ook bij een van de medewerkers regelen. Donders bv zal dan niet alleen de grond uitgraven en afvoeren, maar levert en verwerkt ook het zand en brengt de bestrating aan. Wij beschikken tevens over moderne lasertechnieken, zodat wij de bestrating kunnen aanleggen. Wanneer u echter wil dat het regenwater sneller afgevoerd wordt? Dan is het mogelijk om de bestrating niet helemaal vlak aan te leggen. Zo kan het water door de voegen en kleine kieren tussen de tegels of stenen in de grond stromen.

Advies en hulp

Wanneer u twijfelt of u uw sierbestrating zelf aan kunt leggen, raden wij het u aan om contact met ons op te nemen. Onze vakmensen zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en weten hoe ze uw sierbestrating onder handen moeten nemen. Bent u benieuwd naar ons assortiment en naar wat wij zoal te bieden hebben? Neem contact op met ons door te mailen of te bellen. Kom dan gerust een langs op onze werf om onze grond- en steensoorten te bekijken. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te voorzien van de laatste trends en ontwikkelingen of hoe u uw sierbestrating op de beste manier aanlegt.
Kunstgras
Showtuin met sierbestrating
Bestrating door een machine